Skip to main content

Drift och övervakning

Dagens teknik gör det möjligt att sköta IT-system på distans via Internet på i stort sett samma sätt som på plats. Utöver uppenbara fördelar såsom kortare inställesetid samt minskade resekostnader ger detta standardiserade rutiner och processer för att säkerställa att systemen fungerar på ett optimalt sätt.

Färre och kortare avbrott
Vi arbetar med förebyggande underhåll som annars ofta glöms bort eller inte hinns med för att minimera riskerna för avbrott. 

Samordnar felsök
Den  vanligaste orsaken till driftstörningar ett fel i programvaran. Dessa fel är svårare att felsöka och täcks sällan av ett traditionellt supportavtal. Vi tar ansvar för hela IT-miljön och samordnar felsökningen tillsammans med inblandade leverantörer. Vi ber dig aldrig kontakta någon annan.

Minimerar risker
Alla vet att backup är viktigt, men många missar att kontrollera att backupen gått bra och att datat verkligen finns där när det behövs. Vi kontrollerar och övervakar dina backuper och ser till att allt fungerar som det ska.

Spar pengar
Vår modell ger dig en väsentlig sänkning av driftskostnaderna utan att på något sätt tumma på kvailtén. Detta är möjligt genom stordriftsfördelar  i kombination med den kompetens vi byggt upp genom att fokusera på denna typ av verksamhet. 

 

 
 • Färre och kortare avbrott
 • Samordnar felsök

 • Minimerar risker

 • Frigör tid och interna resurser

 • Spar pengar

Fordeler med sikkert nettverk fra Netsecurity:

 • Outsource ansvaret for trådløst eller kablet nettverk
 • Overvåking av nettverket ditt 24/7 – hele året
 • Skreddersydd deres behov
 • Reduser driftskostnader
 • Frigjør tid
 • Gir sikrere nettverk

Inga konstigheter  

Att beräkna kostnad och teckna avtal för drift & övervakning av hela eller delar av din IT-miljö skall inte behöva vara så krångligt. Inte heller skall du känna dig tvungen att acceptera långa bindningstider. Vi vill ha nöjda kunder och klarar vi inte av att levererar det som förväntas så skall ingen känna sig tvungen att stanna hos oss på grund av bindningstider.

För att vi skall kunna skicka en prisuppgift behöver vi först och främst veta för vilken utrustning du vill teckna avtal. Får vi antal servrar, lagringssystem, switchar/brandväggar samt uppskattad mängd lagrad data så har vi vad vi behöver. 

Med detta som grund är steget inte långt till att vi är i gång på riktigt. Vi finputsar avtalet, ägnar en dag åt att sätta upp övervakningen och sedan är vi i full drift!

 

 

 

Har du frågor?

Hör av dig, så tar vi en pratstund om hur vi bäst kan hjälpa dig vidare.

Stockholm

Kammakargatan 22

111 40 Stockholm

 

Oslo

Drammensveien 288

0283 Oslo

Bergen

Sandviksbodene 1

5035 Bergen

Stavanger

Kanalsletta 4

4033 Stavanger

Grimstad

Bark Silas vei 5

4876 Grimstad

Kristiansand

Dronningens gt 12

4610 Kristiansand