Ökad digitalisering gör att IT-säkerhet är viktigare än någonsin. Hotbilden förändras ständigt och skadliga cyberattacker ökar för varje år. Samtidigt blir det mer komplext och krävande att skydda sig mot allvarliga hot. Allt fler företag behöver därför hjälp att förebygga och upptäcka en attack, men också att hantera och återställa normal drift när olyckan är framme.

Expertis, trygghet och innovation 

I mer än 10 år har Netsecurity erbjudit expertis, lösningar och innovativa tjänster inom IT-säkerhet på den norska marknaden. Under 2022 har vi även etablerat oss i Sverige genom köpet av Parera AB, ett konsultföretag med en unik expertis gällande design och drift av centrala IT-system. Målsättningen är att vi skall finnas i hela Norden inom kort. Vi hjälper företag att upptäcka och stoppa attacker, så att konsekvenserna och kostnaderna blir så begränsade som möjligt. Bland våra experter finns strategiska rådgivare, säkerhetskonsulter, produktspecialister, penetrationstestare och etiska hackare. Den kompetens och tjänster vi erbjuder bidrar till att våra kunder är bättre förberedda och skyddade mot allvarliga attacker utifrån.

Vi arbetar med säkerhet i allt vi gör, från rena säkerhetstjänster till att tänka säkerhet i andra IT-tjänster, för att säkerställa säkerheten i hela värdekedjan hos våra kunder. Våra IT-experter är tillgängliga 24/7 - 365 dagar om året

Netsecurity är godkänd av NSM 

Kvalitetsschemat för leverantörer som hanterar IKT-incidenter är Nationella Säkerhetsmyndighetens (NSM) godkännandesystem för incidenthantering. Syftet med ordningen är att göra det möjligt för företag att välja en godkänd leverantör som har kompetens, organisation och erfarenhet att hantera allvarliga IKT-incidenter. Läs mer om upplägg här.

Vilka är våra kunder? 

Vi har kunder inom både offentlig och privat sektor, stora som små företag. Den gemensamma nämnaren för våra kunder är att säkerheten är viktig för deras verksamhet. Att vara kund hos Netsecurity innebär att du har tillgång till expertis, säkerhet, kompetens och rådgivning både före, under och efter en IT-attack..

Nyckeltal

  • 80 + anställda

  • Grundat 2009 

  • Omsättning >200 mill. kr  

  • Ägs av Agder Energi & anställda

Våra kontor

Vi har kontor i Stockholm, Oslo, Kristiansand, Grimstad, Stavanger och Bergen 

 

Karriär inom säkerhet

– Det hetaste i en redan het it-bransch  

Att arbeta med IT-säkerhet innebär att arbeta i en bransch i full fart upp och framåt, där efterfrågan på kompetens och tjänster ökar markant för varje år.

Vi är stolta över att ha samlat en gedigen och stark yrkesmiljö inom säkerhet hos oss. Vi rekryterar aktivt varje år bland annat från säkerhets- och IT-studier vid Högskolan i Agder, NTNU och Noroff. Vi är ett företag där innovation både applåderas och uppmuntras; vi är inte för stora vilket gör att vi är mer organiska och alla anställda kan och bör bidra till att utveckla företaget och det vi levererar till våra kunder.

Läs mer om hur det är att jobba hos oss och se våra lediga tjänster här

Ansatte i Netsecurity
Gruppebilde
livelogo_993856886
Kvalitetsordning_Logo_RGB_Negativ versjon-1
achilles
Kiwa+NA_9001-27001-1
gaselle_2016_web
gaselle_2017_web
gaselle2018
gaselle_2019_small
gaselle-web
gaselle-web2021