Skip to main content

Netsecurity är ett av Nordens ledande cybersäkerhetsföretag

I mer än 10 år har Netsecurity erbjudit expertis, lösningar och innovativa tjänster inom IT-säkerhet. Målsättningen var tydlig redan från start. Företaget skulle bli en ledande nordisk aktör inom IT-säkerhet. Så har det också blivit. Vi har vuxit till att ha närmare 150 medarbetare och över 600 kunder i Norden inom offentlig och privat sektor. 

Under 2022 tog Netsecurity steget in på den svenska marknaden genom förvärvet av Parera AB. Parera etablerades som konsultföretag redan 2002 och byggde under tjugo år upp en unik kompetens med fokus på centrala IT-system. Företagets kompetens och tjänster blev en stark plattform som kompletterades med Netsecurity´s tjänster, produkter och lösningar inom cybersäkerhet. De helhetslösningar vi idag erbjuder sammanfattar vi med begreppet Security as a Service. 

I Sverige heter vi Nestsecurity Nordic AB. Våra kontor finns i Stockholm och Göteborg. Tillsammans med våra kollegor i Oslo, Bergen, Kristianstad, Grimstad och Stavanger brinner vi för att erbjuda säkerhetstjänster i världsklass.
 

Vi hjälper våra kunder före, under och efter en attack

Ökad digitalisering gör att IT-säkerhet är viktigare än någonsin. Hotbilden förändras ständigt och skadliga cyberattacker ökar för varje år. Samtidigt blir det mer komplext och krävande att skydda sig mot allvarliga hot. Allt fler företag behöver därför hjälp att förebygga och upptäcka en attack, men också att hantera och återställa normal drift när olyckan varit framme.  
Våra experter är tillgängliga 24/7-365 dagar om året och har en mycket hög kompetens inom Cybersecurity. Vi hjälper er att upptäcka och stoppa attacker så att konsekvenserna och kostnaderna blir så begränsade som möjligt.

Som kund hos oss får du hjälp genom hela värdekedjan.
Bland våra experter finns strategiska rådgivare, säkerhetskonsulter, produktspecialister, penetrationstestare och etiska hackare. Den kompetens och tjänster vi erbjuder bidrar till att våra kunder är bättre förberedda och skyddade mot allvarliga attacker utifrån.

Nyckeltal

  • 150 anställda 
  • 800 kunder i Norden - privat och offentlig sektor
  • ISO 27001, ISO9001 certifierade 
  • Nasjonalt Cybersikkerhetssenter (NCSC)-partner
  • NSM-godkänd for händelsehantering
  • 24/7-bemannad SOAR-baserad säkerhetsövervakning (SOC) byggd på maskininlärning och automation
  • Högsta certifierade och specialicerade Palo Alto Networks-partner i Norge
  • Högsta certifierade och specialiserade Extreme Networks-partner i Norge
  • Ägs av Å Energi & anställda 

netsecurity_gruppebilde veranda farger
livelogo_993856886
Kvalitetsordning_Logo_RGB_Negativ versjon-1
achilles
Kiwa+NA_9001-27001-1
gaselle_2016_web
gaselle_2017_web
gaselle2018
gaselle_2019_small
gaselle-web
gaselle-web2021
Stockholm

Kammakargatan 22

111 40 Stockholm

 

Oslo

Drammensveien 288

0283 Oslo

Bergen

Sandviksbodene 1

5035 Bergen

Stavanger

Kanalsletta 4

4033 Stavanger

Grimstad

Bark Silas vei 5

4876 Grimstad

Kristiansand

Dronningens gt 12

4610 Kristiansand