Skip to main content

I Norden använder de flesta företag och organisationer Microsofts produkter och det är därför mycket viktigt för oss att ha en stark och nära partnerrelation. 


Integrerad med vår expertis inom Cybersecurity erbjuder vi Microsofts produkter och relaterade tjänster både som rena molnlösningar eller som hybrida lösningar där vi knyter ihop kundens egna datacenter med våra.

 

Tjänster i samarbete med Microsoft

Säker arbetsplats
Vi vill göra din användning av Microsofts produkter till en trygg och bra upplevelse. Microsoft använder begreppet Modern Workplace för sina Microsoft 365-tjänster. Vi har lagt till en säkerhetsnivå och erbjuder en tjänst vi kallar "Säker arbetsplats". I denna lösning standardiserar och automatiserar vi i största möjliga utsträckning inställningar kring säkerheten som du tidigare var tvungen att göra själv. Arbetsplatsen konfigureras automatiskt  med programvara och alla inställningar som behöver göras.

 

Säkerhetsövervakning
Vi övervakar din Microsoft-miljö 24/7 . 
Backup
Oavsett hur väl företag och organisationer skyddar sina Microsoft-lösningar rekommenderar vi alltid att ha en kompletterande backuprutin. Vi erbjuder därför oföränderlig backup till vårt eget datacenter. 

Vi hjälper dig gärna med det mesta gällande Microsoft

Oavsett om du vill ha en partner som kan hjälpa dig med allt från licenser och tjänster, eller om du bara behöver hjälp med säkerheten: Kontakta oss - vi hjälper dig gärna.

 

Kontakta oss

Stockholm

Kammakargatan 22

111 40 Stockholm

 

Oslo

Drammensveien 288

0283 Oslo

Bergen

Sandviksbodene 1

5035 Bergen

Stavanger

Kanalsletta 4

4033 Stavanger

Grimstad

Bark Silas vei 5

4876 Grimstad

Kristiansand

Dronningens gt 12

4610 Kristiansand