Skip to main content

Säker och komplett IT-drift

Netsecurity erbjuder moderna och automatiserade drifttjänster för hela eller delar av en IT-miljö. I tjänsterna ingår säker lagring, backup, nätverk och säkerhetsuppdateringar. Allt med optimal säkerhet och till mycket konkurrenskraftiga priser.

Driftstjänsterna levereras från vårt Secure Operation Center (SOC) som är bemannat 24 timmar om dygnet, 365 dagar om året.

Den kompletta IT-drift vi erbjuder ger många fördelar. Här är några exempel.

Färre och kortare avbrott
Vi arbetar med förebyggande underhåll som annars ofta glöms bort eller inte hinns med för att minimera riskerna för avbrott. Skulle det ändå inträffa en driftstörning så upptäcker vi felet snabbt via vår övervakning och kan sätta igång med felsökning direkt.

Samordnade felsök
Den vanligaste orsaken till driftstörningar är fel i programvaror. Dessa fel är svårare att felsöka och täcks sällan av ett traditionellt supportavtal. Vi tar ansvar för hela IT-miljön och samordnar felsökningen tillsammans med inblandade leverantörer.
 
Minimerade risker
Alla vet att backup är viktigt, men många missar att kontrollera att backupen gått bra och att all data verkligen finns där när det behövs. Vi kontrollerar och övervakar alla backuper och ser till att allt fungerar som det ska.

Kostnadsbesparingar
Vår modell ger en väsentlig sänkning av driftskostnaderna utan att på något sätt tumma på kvaliteten. Detta är möjligt genom stordriftsfördelar i kombination med den kompetens vi byggt upp genom att fokusera på denna typ av verksamhet.
 
Våra tjänster för en säker IT-drift
Ikon av hånd som peker

Drift och övervakning

Vi övervakar IT-miljön och tar hand om de fel som dyker upp. Om det går åtgärdar vi problemen själva annars felanmäler vi vidare till leverantören i fråga och arbetar vidare tillsammans med den.

Ikon av hånd som peker

Patch management

Vi skapar och använder patchar för att åtgärda brister eller uppdatera endpoints som servrar, datorer och smartphones med nya funktioner

Ikon av tannhjul

Backup som tjänst

Netsecurity erbjuder säkerhetskopiering av fysiska och virtuella servrar samt klienter.

Ikon av hengelås

Trådbundna och trådlösa nätverk

Fler och fler företag väljer att lägga ut både installation och drift av nätverk på entreprenad eftersom det minskar driftskostnaderna, frigör tid och ger säkrare nätverk. 

security_icons-13

Säker arbetsplats

Säker arbetsplats är en tjänst där vi standardiserar och automatiserar inställningar kring säkerhet i Microsoft 365-plattformen

Dygnet runt - året om

 

Alla våra drifttjänster levereras från vårt Secure Operations Center (SOC) som är bemannat dygnet runt med erfarna konsulter. Härifrån kan vi leverera moderna, automatiserade och säkra tjänster för hela din IT-miljö.

Prata med en expert

Vill du veta mer om IT-säkerhet i ditt företag, eller har du specifika utmaningar som behöver åtgärdas? Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig.

Stockholm

Kammakargatan 22

111 40 Stockholm

 

Oslo

Drammensveien 288

0283 Oslo

Bergen

Sandviksbodene 1

5035 Bergen

Stavanger

Kanalsletta 4

4033 Stavanger

Grimstad

Bark Silas vei 5

4876 Grimstad

Kristiansand

Dronningens gt 12

4610 Kristiansand