Skip to main content

Disaster recovery

Katastrofsäkring från Netsecuritys datacenter

Om en större katastrof skulle inträffa ser vår heltäckande lösning för Disaster Recovery till att en IT-miljö är igång igen inom några minuter. Disaster Recovery körs från vårt datacenter och säkerställer att företag kan undvika längre och kostsamma driftstopp.

Tjänsten är baserad på replikering av kritiska servrar till våra driftcenter över en säker VPN-anslutning. Här använder Netsecurity programvara från Veeam som de senaste åren utmärkt sig som den ledande aktören på marknaden för sådana lösningar.

I en katastrofsituation kommer operativmiljön att startas från en replikerad kopia i vår virtuella operativa miljö, och servrarna kommer att vara tillgängliga via VPN-anslutningen inom några minuter. Netsecurity använder inte andra lagringslösningar än de vi själva har full kontroll över.

Ta kontakt med oss for tilbud på Disaster Recovery:

  • IT-miljön igång igen efter några minuter

  • Undvik kostsamma driftstopp

  • Programvara från Veeam

  • Eget datacenter

     

Under angrepp?


Netsecuritys Incident Response Team ger dig den expertis och hjälp du behöver för att etablera normal affärsverksamhet så snabbt som möjligt i händelse av en säkerhetsincident.
 
security_icons-11
+47 922 47 365
irt@netsecurity.no
Jens Elmholt Birkeland

Jens Elmholt Birkeland

+47 920 23 456
 jensb@netsecurity.no

Prata med en expert

Vill du veta mer om IT-säkerhet i ditt företag, eller har du specifika utmaningar som behöver åtgärdas? Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig.

Stockholm

Kammakargatan 22

111 40 Stockholm

 

Oslo

Drammensveien 288

0283 Oslo

Bergen

Sandviksbodene 1

5035 Bergen

Stavanger

Kanalsletta 4

4033 Stavanger

Grimstad

Bark Silas vei 5

4876 Grimstad

Kristiansand

Dronningens gt 12

4610 Kristiansand