Om olyckan är framme kommer Netsecurity Disaster Recovery att se till att hela din IT-miljö är åtyerställd på kortast möjliga tid. Disaster Recovery körs från vårt datacenter och säkerställer att du  slipper kostsamma driftstopp för dina system.

Tjänsten är baserad på replikering av kritiska servrar till våra driftcenter över en säker VPN-anslutning. Här använder vi mjukvara från tillverkaren Veeam som de senaste åren har etablerat sig som den ledande aktören på marknaden för sådana lösningar. I en katastrofsituation kommer operativmiljön att startas från en replikerad kopia i vår virtuella operativmiljö, och servrarna kommer att vara tillgängliga via VPN-anslutningen inom några minuter. Netsecurity använder inte andra lagringslösningar än de vi själva har full kontroll över, och som finns i våra driftmiljöer i Norge.

Kontakta oss för en offert på Disaster Recovery

 

New call-to-action

Sårbarheter & konsekvenser

UNDER ANGREP?

Netsecurity hendeleshåndteringsteam (Incident Response Team) gir deg ekspertisen og hjelpen du trenger for raskest mulig å etablere normal forretningsdrift ved en sikkerhetshendelse.

92 24 7 365

irt@netsecurity.no

Offentlig PGP-nøkkel