Skip to main content

Proofpoint skyddar mot skadlig programvara, nätfiske och avancerade e-posthot

Netsecurity´s partner Proofpoint är ett amerikanskt cybersäkerhetsföretag som tillhandahåller programvara som en tjänst och produkter för e-postsäkerhet, skydd mot identitetshot, förebyggande av dataförlust, elektronisk upptäckt och e-postarkivering. Med Proofpoint som partner kan Netsecurity erbjuda en effektiv och enhetlig lösning för att skydda anställda och kritiska data mot avancerade e-posthot. 

Vi skyddar över alla kanaler inklusive e-post, webbläsare, moln, sociala medier och mobilmeddelanden. Lösningen ger ett effektivt hotskydd som stoppar skadlig programvara, nätfiske och bedrägeriförsök. Den ger också en överblick över hur känsliga data exponeras, och detta oavsett om det gäller e-post eller i molnet. Lösningen gör även det möjligt att förhindra åtkomst till filer.

Riktade angrepp mot enskilda personer utgör en allt större del av cyberbrottsligheten. Proofpoint har därför utvecklat nya lösningar för att öka skyddet för de personer inom en verksamhet som utsätts för flest angreppsförsök. Termen ”Very Attacked People” (VAP) är ett samlingsnamn för de personer inom en verksamhet som löper störst risk att utsättas för nätfiske eller andra typer av bedrägerier. Proofpoints skydd bygger på en adaptiv säkerhetskontroll som gör det möjligt att dynamiskt isolera URL:er i e-postmeddelanden, utifrån vilken riskprofil mottagaren har, för att skapa ett extra säkerhetslager.

 

PFPT_PSAT Partner Specialist_logo

 

 

Kontakta oss

Stockholm

Kammakargatan 22

111 40 Stockholm

 

Oslo

Drammensveien 288

0283 Oslo

Bergen

Sandviksbodene 1

5035 Bergen

Stavanger

Kanalsletta 4

4033 Stavanger

Grimstad

Bark Silas vei 5

4876 Grimstad

Kristiansand

Dronningens gt 12

4610 Kristiansand